Salutare, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

RCA a crescut! Transportatorii ameninta cu noi proteste

| Blog | 13 octombrie 2016

Proteste RCA

Tariful la RCA a crescut cu peste 1.500 de lei intr-o singura luna. Transportatorii ameninta ca vor relua protestele, dupa ce, sustin ei, ASF a crescut prima RCA la 7.960 de lei pe an. Asta in conditiile in care nivelul agreat la Guvern a fost de 6.200 de lei.

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) a transmis, joi, ca in data de 14 septembrie a fost agreat un tarif de referinta pentru politele RCA ale autovehiculelor de peste 16 tone la 6.200 de lei pe an, insa ASD a prezentat, la o luna dinstanta, un tarif de 7.960 de lei pe an.

„Sa agreezi la Guvern in data de 14 Septembrie un tarif de referinta la autovehiculele peste 16 tone de aproximativ 6.200 lei/an, comunicat atunci de catre Vorniceanu Marius, vicepresedinte ASF si sa prezinti la o luna distanta un tarif 7.960lei/an, in care pretinzi ca profitul asiguratorului este de doar 1% denota faptul ca noi, romanii, suntem considerati doar niste vaci de muls ale multinationalelor. (…) Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania respinge categoric propunerea ASF cu privire la cotatia de prima in suma de 7.960 lei a unei polite RCA pentru un autovehicul de peste 16 tone si reaminteste tuturor faptul ca prima de risc pentru aceasta categorie reprezinta 2.011 lei (raport Milliman), iar diferenta de 5.949 lei reprezinta costuri administrative si profitul societatilor de asigurari pentru produsul RCA”, se arata intr-un comunicat de presa al reprezentantilor COTAR, remis joi MEDIAFAX.

Proteste RCA

Proteste RCA

Lasa un raspuns

Ads

Anunturile populare de astazi

  • Nci un anunt vizualizat inca.