Salutare, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

RAR: soferii isi pot verifica GRATIS masinile pentru sezonul rece

| Blog | 12 octombrie 2016

Pregatire masina iarna

Verificare masina pentru sezonul rece. Registrul Auto Roman a demarat la inceputul lunii octombrie campania “Vezi-ti de masina” pentru a veni in sprijinul soferilor romani. RAR ofera verificari gratuite in cele peste 6.300 de service-uri partenere din intreaga tara.

Campania a fost demarata odata cu venirea sezonului rece. Potrivit specialistilor de la RAR, iarna este sezonul in care se produc cele mai multe incidente cauzate de defectiunile tehnice ale automobilelor. Pentru a preintampina astfel de situatii, gratie retelei de parteneri, institutia ofera soferilor din Romania o revizie gratuita. Campania este derulata cu sprijinul Asociatiei Specialistilor Auto din Romania si are scopul de a reduce numarul accidentelor cauzate de defectiuni tehnice. Perioada in care se pot face gratuit verificarile este 1 octombrie – 30 noiembrie 2016.

Campania se adreseaza persoanelor fizice sau juridice cu domiciliul in Romania, care detin sau utilizeaza un autoturism inmatriculat in tara noastra. Fiecare autoturism poate fi verificat gratuit o singura data, la service-urile partenere.

Pregatire masina iarna

Pregatire masina iarna

Se au in vedere printre altele, instalatia de iluminare, bateria, alternatorul, lichidul de frana, antigelul, placutele si discurile de frana, elementele de directie, sistemul de vizibilitate si instalatia de incalzire. Proprietarii masinilor care pica testul nu sunt obligati sa-si remedieze problemele in service-ul unde au facut constatarea. Autoturismele care corespund 100% verificarii vor primi un sticker care sa ateste ca sunt in regula din punct de vedere tehnic si pot face fata conditiilor de iarna in trafic. Programarile pentru campania RAR se pot face pe site-ul www.verificamasina.ro

Fara cuvinte cheie

  

Lasa un raspuns

Ads

Anunturile populare de astazi

  • Nci un anunt vizualizat inca.