Salutare, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

Locuri de munca – I.P.J. Maramures scoate 34 de locuri la concurs

| Blog | 3 octombrie 2016

Masini de politie

Inspectoratul de Politie Judetean al judetului Maramures anunta ca, in perioada 3-7 octombrie, toti cei care doresc sa devina politisti se pot inscrie pentru posturile scoase la concurs.

In concursul organizat de acestia se afla 32 de posturi pentru incadrare directa din sursa externa si doua pentru reincadrare de personal ( un post de ofiter si unul de agent).

Dintre posturile cu incadrare directa, 11 sunt de agenti de ordine publica in mediul urban. Celelalte 21 de posturi sunt de agenti de ordine publica in mediul rural.

In ceea ce priveste reincadrarea ofiterilor si agentilor de politie, sursa de recrutare pentru concurs este formata din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofiter de politie si pot fi reincadrate, in conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Politistului cu modificarile si completarile ulterioare si care au studii corespunzatoare cerintelor postului, respectiv indeplinesc conditiile legale.

Masini de politie

Locuri de munca

Inscrierile se fac in perioada de 3-7 octombrie iar concursul va fi sustinut in data de 19 noiembrie 2016. Inscrierile se fac zilnic intre orele 8:30 si 15:00. Mai multe detalii despre concurs cat si conditiile ce trebuie indeplinite pentru a candida, le gasiti pe site-ul oficial al Politiei Romane.

Un raspuns la “Locuri de munca – I.P.J. Maramures scoate 34 de locuri la concurs”

  1. Anamaria Mihali pe 5 octombrie 2016 @ 19:13

    Este nevoie de permis de conducere pentru a putea participa la concurs?

Lasa un raspuns

Ads

Anunturile populare de astazi

  • Nci un anunt vizualizat inca.