Salutare, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareRSS  | 

Cristi Balaj se retrage. Vezi mesajul lui!

| Blog | 14 septembrie 2016

Cristi Balaj urmează să se retragă din arbitraj, după şase ani petrecuţi pe terenurile din Liga 1. Centralul în vârstă de 45 de ani susţine că nu regretă, deoarece calitatea fotbalului românesc a scăzut considerabil.

Balaj anunţă că urmează să-şi încheie cariera de arbitru, după ce a condus peste 300 de meciuri în Liga 1. Arbitrul în vârstă de 45 de ani spune că se retrage cu sufletul împăcat, deoarece fotbalul românesc a scăzut foarte mult. Cât despre viitorul său, Balaj spune că ia în calcul inclusiv să candideze la şefia FRF.

„Nu sunt supărat că închei această activitate. E o mare diferenţă între meciurile Steaua – Dinamo pe care le-am arbitrat în trecut şi cele de acum. Nu întâmplător stadioanele sunt goale. Vorbim despre faze de joc, vorbim despre decizii şi mai puţin de execuţiile jucătorilor, mai puţin de tactică şi nu întâmplător stadioanele sunt goale.

Sunt mulţi oameni care mă sfătuiesc să candidez la FRF. Din punctul meu de vedere vreau doar să-mi închei această activitate cu fruntea sus, fără să fiu pătat de nimic. Pe urmă, vom vedea ce va fi, că voi rămâne observator sau ce voi rămâne în fotbalul românesc. Dar dacă voi ajunge să candidez la preşedinţia FRF, nu voi face o campanie cum au fost cele dinainte. Din punctul meu de vedere toţi preşedinţii au făcut câte ceva bun pe timpul mandatului lor”, a spus Balaj pentru Dolce Sport.

Lasa un raspuns

Ads

Anunturile populare de astazi

  • Nci un anunt vizualizat inca.